ГоловнаПолітика

Порошенко відзначив важливість роботи армійських політруків

"Йдеться просто про надійну контрацепцію".

Порошенко відзначив важливість роботи армійських політруків
Фото: EPA/UPG

Президент Петро Порошенко висловився за посилення ідеологічної роботи у Збройних Силах.

Про це він сказав, виступаючи у військовому інституті Київського національного університету ім. Шевченка.

"Мета ідеологічної роботи політпрацівників ЗСУ - вироблення імунітету до ворожої пропаганди й інформаційного спаму. На вас - відповідальність за повернення до тями жителів Донбасу, яких уже звільнили. Ніхто, крім вас, своєю мудрістю це не донесе. Від політпрацівників ЗСУ залежить, як зняти із цивільних жителів Донбасу "вроки російської пропаганди", - сказав він.

"Донесення інформації до кожного військовослужбовця - прямий обов'язок кожного політпрацівника. Важливість адекватної політінформації зростає до рівня значущості забезпечення воїнів зброєю, боєприпасами і засобами захисту. Ба більше: рішення про ліквідацію інституту політпрацівників є злочином проти армії та проти держави", - заявив Президент.

"Йдеться просто про надійну контрацепцію, яка забезпечила б, щоб воїн-українець не підхопив жодної зарази", - додав Порошенко.

Порошенко наголосив, що інформаційна складова гібридної війни, яку веде Росія проти України, така велика, що під дією пропаганди та деморалізаторських повідомлень цілі підрозділи здавалися і покидали поле бою.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram