ГоловнаПолітика

Онлайн-трансляція засідання Ради

Депутати розглянуть дозвіл іноземцям проходити військову службу в ЗСУ

Верховна Рада сьогодні розгляне в другому читанні законопроект №2389 про дозвіл проходити військову службу за контрактом на посадах рядового, сержантського і старшинського складу в Збройних силах іноземцям і особам без громадянства.

Про це йдеться в порядку денному засідання парламенту.

Також заплановано розглянути звернення до іноземних держав і міжнародних організацій щодо намірів проведення незаконних виборів в окремих регіонах Донецької та Луганської областей.

У першому читанні депутати розглянуть законопроекти №2300а про скасування дії мораторію на перевірки бізнесу, що стосуються повноважень Національної комісії з цінних паперів і фондового ринку у сфері контролю над діяльністю учасників фондового ринку, і №3072-3074 - про створення умов для нової моделі ринку природного газу.

Також у першому читанні заплановано розглянути законопроекти №2988 про призначення керівників військово-цивільних адміністрацій за погодженням з керівником Антитерористичного центру при Службі безпеки України та №2022а про надання статусу ветерана війни сім'ям загиблих учасників Революції гідності в Києві.

У другому читанні розглянуть законопроекти №2426 про включення аліментів у список об'єктів індексації та №2102 про обов'язкову публікацію Антимонопольним комітетом своїх рішень у повному обсязі (крім інформації з обмеженим доступом).

Нагадаємо, питання проведення виборів на Донбасі сьогодні також обговорять представники тристоронньої контактної групи в Мінську.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram