ГоловнаКультура

Джордж Міллер пообіцяв зняти ще два "Божевільні Макси"

Дату початку зйомок ще не визначено

Джордж Міллер пообіцяв зняти ще два "Божевільні Макси"
Кадр из фильма "Безумный макс"
Фото: consequenceofsound.net

Австралійський режисер Джордж Міллер планує зняти ще два фільми з кіносерії "Божевільний Макс" на додаток до картини "Дорога люті", що вийшла у 2015 році.

За словами Міллера, у нього вже є два сценарії, і він не може вибрати, який почати знімати першим, пише Consequence of Sound.

Дату початку зйомок наразі не визначено. За словами Міллера, перед продовженням "Божевільного Макса" він планує зняти ще "якийсь невеличкий фільм без спецефектів".

"Ми зняли "Дорогу люті" за вісім місяців... Це довго. Щодня на спеці і в пилюці, з усіма цими трюками - це дуже виснажує. Ми плануємо зняти ще два фільми, але колись у майбутньому", - сказав режисер.

Нагадаємо, фільм "Божевільний Макс: дорога люті" вийшов на кіноекрани у травні і став одним із найуспішніших бойовиків 2015 року. Стрічка вирізняється відмовою від використання великої кількості комп'ютерної графіки та використанням традиційних спецефектів. "Дорога люті" - четвертий фільм із серії "Божевільний Макс". Перший фільм вийшов у 1979 році, головну роль у ньому виконав Мел Гібсон.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram