ГоловнаКультура

Раян Гослінг може зіграти головну роль у продовженні "Того, хто біжить по лезу"

Харрісон Форд повернеться в ролі Ріка Декарда

Раян Гослінг може зіграти головну роль у продовженні "Того, хто біжить по лезу"
Кадр из фильма "Бегущий по лезвию"

Головну роль у продовженні культового фільму "Той, хто біжить по лезу", швидше за все, зіграє Раян Гослінг.

Про це режисер першої частини і продюсер сиквела, Рідлі Скотт, розповів в інтерв'ю сайту Den of Geek.

Судячи з усього, актора ще не затверджено на цю роль, але Скотт розглядає його кандидатуру як найбільш імовірну.

Крім того, Харрісон Форд знову зіграє роль Ріка Декарда - головного персонажа  "Того, хто біжить по лезу" і його літературного першоджерела, роману Філіпа Діка "Чи мріють андроїди про електроовець?"

Режисером другого "Того, хто біжить по лезу" стане канадський режисер Дені Вільньов ("Політех", "Ворог", "Вир"). Останній наразі фільм Вільньова - "Найманка" з Емілі Блант і Бенісіо дель Торо - відібрали в основний конкурс Каннського кінофестивалю цього року. Зараз стрічка вийшла в прокат на заході, де отримує хороші рецензії.

При цьому, за словами Рідлі Скотта, Вільньов не був першим, кого обрали в режисери фільму.

Сценарій до сиквелу "Того, хто біжить по лезу" написав Хемптон Фенчер, автор сценарію до першого фільму. Сюжет фільму поки що не розкривається.

Нагадаємо, що "Той, хто біжить по лезу" вийшов у 1982 році. Через десять років після кінотеатрального прокату, Скотт випустив режисерську версію фільму, з якого прибрали хеппі-енд, закадровий голос, додавши ключовий для сюжету сон про єдинорога.

Зараз Рідлі Скотт випускає у прокат свій новий фільм "Марсіянин" з Меттом Деймоном у головній ролі. Надалі він збирається взятися за продовження фільму "Прометей". Планується, що у цього фільму буде три сиквели, поки сюжет "Прометея" не поєднається із сюжетом "Чужого" (1979).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram