ГоловнаПолітика

Кернес заперечує, що Хомутиннік став депутатом на прохання Ложкіна

Мер Харкова вважає нардепа "людиною справи".

Геннадій Кернес заперечує інформацію про те, що Віталій Хомутиннік зумів обратися нардепом з одного з округів Харкова у зв'язку з тим, що це було «особистим проханням Бориса Ложкіна».

Про це Кернес заявив в інтерв'ю програмі «Лівий берег з Сонею Кошкіною» на 24-му каналі.

"Це неправда. Я думаю, що Михайло Маркович, даючи інтерв'ю тому чи іншому виданню, говорить те, що він думає. Але він не брав участь у тих виборах, в яких брав участь Хомутиннік», - зазначив Кернес.

Як повідомлялося раніше, в інтерв'ю «Главкому» його близький друг Михайло Добкін сказав дослівно таке: «А хто такий Хомутиннік для Харкова та області? Він виграв вибори, тому що це було особисте прохання пана Ложкіна. І тоді у Хомутинніка з округу зняли або переконали знятися всіх більш-менш значущих конкурентів».

Сьогодні сам Кернес балотується в мери Харкова не від «Опоблоку» (який тут досі не зареєстрований) і навіть не як самовисуванець, але як представник партії «Відродження» Віталія Хомутинніка. Як відомо, крім Хомутинніка, партія міцно асоціюється з Ігорем Коломойським. Кернес, щоправда, наполягає, що з Коломойським своє висунення не обговорював. «Це ви асоціюєте «Відродження» з Коломойським. Я «Відродження» асоціюю з конкретними людьми. Людьми справи, які сьогодні представляють депутатську групу «Відродження», у тому числі - кандидати до міської ради...», - додав він.

Повну версію інтерв'ю Геннадія Кернеса Соні Кошкіній дивіться сьогодні о 23:00 на каналі «24». Текстову версію інтерв'ю читайте трохи пізніше на сайті LB.ua.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram