ГоловнаПолітика

Порошенко в неділю зустрінеться з Меркель і Кемероном

Президент також візьме участь у низці форумів.

Порошенко в неділю зустрінеться з Меркель і Кемероном
Фото: EPA/UPG

У неділю Президент України в рамках візиту до США візьме участь у кількох форумах і проведе двосторонні зустрічі.

На початку другого дня свого візиту (у Нью-Йорку зараз 10:55) Петро Порошенко візьме участь у сесії-відкритті конференції «Глобальна ініціатива Клінтона». Пряма трансляція - на сайті ініціативи.

Згодом Президент візьме участь у саміті з ухвалення Цілей сталого розвитку в рамках Генеральної Асамблеї ООН. Передбачена пряма трансляція заходу.

Після участі у Саміті Порошенко матиме зустріч з представниками найбільших єврейських організацій у США та низку двосторонніх зустрічей. Заплановано його зустрічі з прем'єр-міністром Великобританії Девідом Кемероном і канцлером Німеччини Ангелою Меркель, інші зустрічі з лідерами країн-партнерів України.

У другій половині дня Президент України разом із дружиною візьме участь у церемонії покладання квітів до Меморіалу пам'яті загиблих під час терористичних атак 11 вересня 2001 року та проведе зустріч із представниками ЗМІ.

Увечері в Порошенка запланована зустріч з експертами і політиками в Атлантичній Раді (Гарвардський клуб у Нью-Йорку), де Президент доповідатиме про ситуацію в нашій країні, враховуючи агресію з боку Росії.

Пізно ввечері Президент дасть інтерв'ю американській газеті Washington Post.

Нагадаємо, Президент прибув з візитом до США для участі в Генасамблеї ООН 26 вересня. Він уже зустрівся з представниками української громади в Америці.

Промову Порошенка на загальних дебатах ГА ООН заплановано на вівторок, 29 вересня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram