ГоловнаКультура

У новому "Твін Пікс" зіграє Аманда Сейфрід

Актриса гратиме нового персонажа, який не з'являвся у попередніх серіях

У новому "Твін Пікс" зіграє Аманда Сейфрід
Фото: EPA/UPG

Стали відомі деякі подробиці третього сезону серіалу "Твін Пікс", які раніше зберігалися в таємниці. Режисер стрічки Девід Лінч запросив взяти участь у ній Аманду Сейфрід і Бальтазара Гетті, повідомляє Cinema Blend.

Відомо, що Сейфрід зіграє нового персонажа, який не з'являвся в попередніх серіях. Зазначається, що героїня матиме безпосередній зв'язок із головним героєм - агентом ФБР Дейлом Купером. Ходять чутки, що Сейфред дісталася роль дочки Купера і Енні Блекберн. Актриса зіграє у кількох епізодах "Твін Пікс", які зараз знімають у Вашингтоні. Подробиці ролі Гетті поки не розголошуються.

Сейфрід грала в "Мамма Міа!", "Листах до Джульєтти", "Лавлейс". Гетті найбільш відомий за фільмом Девіда Лінча "Шосе в нікуди".

Імовірно, новий "Твін Пікс" вийде на екрани у 2016 році. Вперше про зйомки продовження культового серіалу телеканал Showtime заявив у 2014 році. Спочатку Лінч не хотів брати участь у зйомках через нестачу фінансування, але потім погодився.

Знімальна команда серіалу під керівництвом Девіда Лінча вже почала роботу в містечку Норд Бенд, де відтворили декорації забігайлівки Double R Diner.

Сюжет серіалу "Твін Пікс" розгортається навколо вбивства школярки Лори Палмер, яке розслідує спеціальний агент ФБР Дейл Купер. У 1992 році вийшов повнометражний фільм "Твін Пікс: Крізь вогонь" (Twin Peaks: Fire Walk with Me), що розповідає передісторію серіалу. Стрічка отримала негативні відгуки критиків і не окупилася в прокаті.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram