ГоловнаСуспільствоЖиття

Водій фури намагався переїхати активістів, які блокують в'їзд до Криму

Активісти розвернули автомобіль назад.

Водій фури намагався переїхати активістів, які блокують в'їзд до Криму
Фото: Макс Требухов

Під час проведення акції блокування окупованого Криму водій вантажівки намагався протаранити активістів і прорватися на територію півострова.

Про це повідомили криворізькі активісти громадських організацій "Визвольний рух" і "Січ КР", які приєдналися до акції, повідомляє 0564.ua.

"Сьогодні близько 13:00 під'їхала фура і намагалася прорватися далі на територію окупованого півострова, направивши багатотонну машину на активістів", - зазначає видання.

Активісти пояснили водієві мету акції, закликали не підтримувати тих, хто окупував понад рік тому частину України, і розвернули автомобіль назад.

Нагадаємо, 20 вересня кримські татари й активісти почали безстрокову акцію з блокади півострова з боку материкової України. Через адмінкордон не пропускають тільки вантажний транспорт, пішоходи та легковий транспорт його перетинати можуть.

Мета "блокади" - припинити товарообіг з Кримом. Активісти кажуть, що не пропустять фури, які везуть товари на анексовану територію. Вони заявляють, що стоятимуть стільки, скільки буде потрібно.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram