ГоловнаПолітика

БПП затвердив список кандидатів до Київради (документ)

Серед кандидатів до Київради - Дмитро Гордон та Олександр Пабат

Блок Петра Порошенка сьогодні під час партійної конференції затвердив список кандидатів до Київради. Про це повідомляє партія.

Список очолив Віталій Кличко. Нагадаємо, новий закон про місцеві вибори передбачає, що особа, яка очолить список, у разі подолання партією 5% бар'єру, автоматично проходить у місцеву раду.

LB.ua має у розпорядженні остаточний список БПП до Київради.

Зокрема, у списку є Дмитро Гордон (у чинному складі Київради він був позафракційним), Олександр Пабат (також позафракційний), секретар Київради Олексій Резніков, голова земельної комісії КМДА та керівник штабу БПП у Києві Володимир Прокопів, голова бюджетної комісії Андрій Странніков.

Увійшли до списку також головний режисер телеканалу "ОТВ" Марія Орлова, донька генпродюсера телеканалу Володимира Орлова; колишня помічниця нардепа Ірини Гриневич ("Народний фронт") Ганна Руденко, глава наглядової ради "Фуршету" і діючий депутат Київради від фракції "УДАР-Солідарність" Ігор Баленко, його син (також депутат цієї фракції) Артур Баленко, син співачки Оксани Білозір ( і депутат) Андрій, двоє заступників міністра молоді та спорту Ярослав Войтович та Микола Даневич, дві помічниці нардепа Олександра Третьякова - Олеся Зубрицька і Соня Карецька, гендиректор КП "Київпастранс" Сергій Майзель, помічник нардепа Олександра Присяжнюка ("Народний фронт") Ірина Никорак та інші.

Нагадаємо, наприкінці серпня партія УДАР увійшла до складу партії БПП "Солідарність". Лідером останньої обрано Віталія Кличка.

Таким чином, партії разом ідуть на місцеві вибори, а кандидатом у мери від БПП став Кличко.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram