ГоловнаПолітика

Адміністрація президента відкинула звинувачення Шустера

Цеголко вимагає від телеведучого доказів.

Адміністрація президента відкинула звинувачення Шустера
Фото: inter.ua

Прес-секретар Петра Порошенка Святослав Цеголко прокоментував звинувачення про нібито причетність Адміністрації президента до невиходу ток-шоу "Шустер Live" в ефірі "1+1" 18 вересня.

"Журналістське середовище повинно провести власне розслідування, що трапилося в п'ятницю ввечері з політичним ток-шоу Савіка Шустера, - подає слова Цеголка "Телекритика". - Як журналіст я для себе трактую цю подію однозначно. Як прес-секретар не буду поспішати це озвучувати. В ефірі прозвучало серйозне звинувачення про нібито причетність Адміністрації президента до невиходу ток-шоу в ефір. Це не відповідає дійсності. Думаю, такі звинувачення, щоб не бути голослівними, вимагають доказів. Тому звертаюся до Савіка Шустера, якщо він має такі докази, оприлюднити їх".

Нагадаємо, 18 вересня суспільно-політичне ток-шоу "Шустер Live" не вийшло в ефірі "1+1". На каналі повідомили, що вирішили перенести ефір: "Канал вважає, що в ситуації, яка виникла в країні протягом останніх кількох днів, суспільство вже вкрай напружене і політизоване, і канал не готовий розпалювати його ще більше".

Потім програму почали транслювати в прямому ефірі каналу "112 Україна".

"Нас зняли з ефіру, ми про це дізналися за дві хвилини до ефіру. Я думаю, це домовленість власника каналу з Адміністрацією президента. Я вдячний каналу "112 Україна" за можливість вийти в прямому ефірі", - заявив Савік Шустер.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram