ГоловнаПолітика

Син Ганни Герман помер від інфаркту

Микола Герман в 2010 році був заступником міністра з надзвичайних ситуацій.

Син Ганни Герман помер від інфаркту
Фото: argumentua.com

У четвер, 17 вересня, від інфаркту помер колишній заступник міністра з питань надзвичайних ситуацій Микола Герман (раніше - Коровіцин), старший син Ганни Герман. Йому було тільки 36 років.

Про це повідомили близькі друзі сім'ї виданню "Гордон". Джерела LB.ua підтверджують цю інформацію.

Проблеми із серцем у Миколи Германа почалися давно, він не раз обстежувався у лікарів, але серйозно лікуванням не займався. Раптовий гострий біль з'явився сьогодні вночі. Він вирішив сам поїхати в лікарню, але дорогою стан погіршився настільки, що довелося з'їхати з дороги і ввімкнути аварійний стоп-сигнал. Водій, що проїжджав повз, викликав "швидку", але поки медики їхали, син Ганни Герман помер.

Микола Герман народився в 1979 році у Львівській області, закінчив Вищу школу торгівлі у Варшаві за спеціальністю "банківська справа та фінанси". У 2006-2007 і 2007-2010 рр. був помічником народного депутата України від Партії регіонів Тараса Чорновола. 17 березня 2010 року призначений заступником міністра з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи. 25 листопада 2010 року пішов із займаної посади. Від першого шлюбу у Миколи Германа залишився шестирічний син Микола.

Шість років тому, 15 червня 2009 року, в автокатастрофі на трасі Одеса - Київ загинув молодший син Ганни Герман – 17-річний Роман.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram