ГоловнаПолітика

Ляшко звинуватив БПП у підкупі депутатів своєї партії

Гройсман порадив звернутися у прокуратуру або антикорупційне бюро

Ляшко звинуватив БПП у підкупі депутатів своєї партії
Фото: Макс Требухов

Лідер "Радикальної партії" Олег Ляшко заявив, що партія "Блок Петра Порошенка" намагається підкупити депутатів його фракції.

Про це він заявив на засіданні Ради з трибуни парламенту, інформує РБК-Україна.

"За дорученням президента Порошенка зараз триває підкуп народних депутатів від фракції "Радикальної партії". Персонально цим займаються Олександр Третьяков (заступник голови фракції БПП - ред.), Ігор Кононенко (заступник голови фракції БПП - ред.), а також позафракційний народний депутат Олександр Онищенко", - заявив Ляшко.

За його словами, п'ять членів "Радикальної партії" отримали пропозиції вийти з фракції "в обмін на певні кошти і місця у передвиборчих списках", а один із депутатів Артем Вітко - перейшов у коаліцію.

У свою чергу, спікер парламенту Володимир Гройсман запропонував Ляшкові звернутися з такими заявами у правоохоронні органи та Антикорупційного бюро.

Нагадаємо, у травні Ляшко заявив журналістам, що Сергій Клюєв пропонував одному з депутатів від "Радикальної партії" $50 млн, щоб фракція не голосувала за подання генпрокурора про зняття з нього депутатської недоторканності. 23 липня генпрокурор Віктор Шокін заявив, що Ляшко пообіцяв йому прийти на допит 28 липня. Разом з тим, Ляшко так жодного разу і не з'явився на допит у ГПУ.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram