ГоловнаПолітика

Затриманий російський військовий прийшов в Україну купувати поросят

СБУ показала допит братів Барсукових

СБУ виклала відео допиту затриманих у прикордонному селищі Мілове Луганської області російского військового Максима Барсукова і його брата Миколи.

Громадяни Російської Федерації 1993-го і 1996 років народження, старший з яких - військовослужбовець в/ч 54096 окремої танкової бригади мотопіхотного батальйону 2-ї роти 3-го взводу, заступник командира взводу, проходить службу за контрактом у військовій частині, яка розташована поблизу с. Муліно Нижньогородської області РФ, розповідають, що прийшли в Мілове, щоб подивитися на ринку поросят.

Нагадаємо, міноборони Росії заявило, що військовослужбовця РФ Максима Барсукова викрали 12 вересня із Черткового Ростовської області РФ. Чертково і Мілове розділені залізничними коліями.

Український суд заарештував братів Барсукових на 15 діб.

Їхнє затримання сталося після двох схожих інцидентів на адміністративному кордоні Херсонської області та окупованого Росією Криму.

5 вересня троє українських десантників пішли купатися і зникли, а потім ФСБ Криму повідомила, що вони нібито перейшли кордон, щоб поспілкуватися з російськими морськими піхотинцями. Військових досі утримують у Криму.

11 вересня прикордонне управління ФСБ Криму повідомило про затримання українського прикордонника, який нібито прийшов "брататися" до російських військових. У Держприкордонслужбі повідомили, що він сам перетнув адмінмежу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram