ГоловнаПолітика

Порошенко вважає нерівноцінним обмін ГРУшників на режисерів

Президент прокоментував можливість повернення Сенцова і Кольченка

Порошенко вважає нерівноцінним обмін ГРУшників на режисерів
Фото: twitter.com/ICTV_Fakty

Президент Петро Порошенко вважає нерівноцінним обмін російський спецпризначенців Олександра Александрова і Євгенія Єрофєєва на режисера Олега Сенцова та Олександра Кольченка. Про це він сказав в інтерв'ю журналісту Independent Оліверу Керроллу.

У своєму фейсбуці репортер повідомив, що Порошенко запитали, чи правда що з Росії надійшла пропозиція про такий обмін. Порошенко відповів, що ні, неправда.

"Питання не в обміні. Я роблю все, що можу, щоб повернути українських героїв додому. І мені це вдасться, бо у мене є підтримка українського народу та солідарність міжнародного співтовариства. Але різниця між цими людьми величезна", - цитує журналіст слова Порошенка.

Нагадаємо, що про пропозицію Росії повідомив керівник Центру звільнення полонених громадської організації "Офіцерський корпус" Володимир Рубан.

Александров і Єрофєєв були затримані з боєм, під час якого загинув один український військовий. Сенцов і Кольченко нікого не вбивали, але отримали великі терміни в колонії суворого режиму за обвинуваченням у тероризмі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram