ГоловнаПолітика

Порошенко: Україна розраховує на поглиблення співпраці з НАТО

Президент провів зустріч з колишнім генсеком Альянсу

Порошенко: Україна розраховує на поглиблення співпраці з НАТО
Фото: president.gov.ua

Президент Петро Порошенко провів зустріч з колишнім генеральним секретарем НАТО Андерсом Расмуссеном, який прибув до Києва для участі в 12-му щорічному форумі "Ялтинська Європейська Стратегія".

Про це повідомляє офіційний сайт Президента.

Порошенко подякував Расмуссену за активну підтримку суверенітету і територіальної цілісності України в умовах протистояння російській агресії, а також за політичну та практичну допомогу Альянсу в модернізації української армії.

"Ми високо цінуємо досягнутий рівень довіри у відносинах України з НАТО й розраховуємо і надалі поглиблювати наше партнерство", - підкреслив Президент.

Він також акцентував увагу на необхідності мобілізації зусиль всіх партнерів України для прискорення звільнення українських заручників, які перебувають у російських в'язницях.

Нагадаємо, данець Андерс Фог Расмуссен очолював НАТО з 1 серпня 2009 року по 30 вересня 2014 року. Після того, як залишив посаду голови Альянсу, він відкрив у Копенгагені консалтингову компанію Rasmussen Global. У цій компанії він збирається давати стратегічні консультації урядам, всесвітнім організаціям та великим корпораціям.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram