ГоловнаКультура
Спецтема
Форум издателей

На Форумі видавців відбудеться зустріч читачів із Сонею Кошкіною

Після зустрічі пройде автограф-сесія

На Форумі видавців відбудеться зустріч читачів із Сонею Кошкіною
Фото: Макс Требухов

10 вересня у Львові в рамках Форуму видавців відбудуться зустріч з читачами та автограф-сесія шеф-редактора LB.ua Соні Кошкіної.

Так, на літературному ярмарку представлять книгу "Майдан. Нерозказана історія".

Під час презентації читачі зможуть задати всі запитання щодо розслідування подій на Майдані і нинішньої політичної ситуації в країні.

10 вересня, в четвер, о 15:30 у Дзеркальній залі Палацу Потоцьких відбудеться зустріч Соні Кошкіної з читачами (вулиця Коперника, 15), а о 16:30 - автограф-сесія на стенді 221 у Палаці мистецтв (вулиця Коперника, 17).

Нагадаємо, перша презентація відбулася у Києві в лютому. Гроші від благодійного продажу книги на ній передали Київському військовому шпиталю на лікування поранених в зоні АТО.

Пізніше зустрічі з читачами також пройшли у Львові, Дніпропетровську, Запоріжжі, Кривому Розі, Миколаєві, Одесі та Черкасах.

З моменту початку продажів реалізовано 24 000 примірників книги "Майдан. Нерозказана історія" російською та українською мовами.

22-й Форум видавців у Львові триватиме з 10 по 13 вересня, в рамках ярмарку проведуть понад 1300 подій - літературних презентацій, читань, дискусій, кінопоказів і так далі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram