ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві 18-річний ігроман поранив сокирою двох перехожих

Хлопця надихнула на пограбування комп'ютерна гра

У Києві 18-річний ігроман поранив сокирою двох перехожих
Перчатки злоумышленника
Фото: mvs.gov.ua

18-річний студент одного з київських вишів, надихнувшись комп'ютерною грою, взяв сокиру і пішов на вулицю пограбувати перехожих. Від рук ігромана постраждали дівчина і хлопець.

"Хлопець дуже цікавився комп'ютерними іграми, тому вирішив, що за прикладом альтернативного світу зможе непогано підзаробити. Молодчик одягнув камуфльовану форму, балаклаву, прихопив із собою сокиру і вирушив на пошуки майбутньої жертви. Гуляючи в такому вигляді вулицями столиці, він зустрів дівчину. Потерпіла, помітивши його, почала тікати. Однак зловмисник наздогнав її і вдарив сокирою в спину, а потім забрав із сумочки близько 450 гривень", - повідомляється на сайті МВС.

На допомогу дівчині кинувся молодий хлопець і теж отримав кілька ударів сокирою. Його стан оцінюється як середнього ступеня тяжкості.

Затримали злочинця інші перехожі і утримували його до приїзду міліціонерів. У міліції він повністю зізнався у скоєному і розповів, що підштовхнула його на скоєння злочину комп'ютерна гра.

Порушено кримінальні провадження за ч. 1 ст. 187 (розбій) та ч. 1 ст. 122 (Умисне тілесне ушкодження середньої тяжкості) Кримінального кодексу України. Злочинцеві оголошено про підозру. Постраждалих ушпиталено.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram