ГоловнаПолітика

Відсторонення судді Царевич продовжать розглядати 9 вересня

ВККСУ сьогодні усунула із займаної посади трьох суддів.

Відсторонення судді Царевич продовжать розглядати 9 вересня
Фото: LB.ua

Вища кваліфікаційна комісія суддів України 9 вересня продовжить розгляд питання про відсторонення із посади судді Печерського районного суду Києва Оксани Царевич, яка ухвалювала рішення проти активістів Автомайдану.

Як повідомляє прес-служба ВККС, «у засіданні з розгляду питання про відсторонення від посади судді Печерського районного суду міста Києва Царевич Оксани Ігорівни оголошено перерву до 15:00 9 вересня 2015 року».

Водночас на сьогоднішньому засіданні на підставі клопотання генерального прокурора України комісія прийняла рішення відсторонити від займаної посади трьох суддів і продовжити термін відсторонення від займаної посади одного судді.

У зв'язку з притягненням до кримінальної відповідальності відсторонено на 2 місяці Сергія Вознюка - з посади судді Бориспільського міськрайонного суду Київської області; Владислава Вороха - з посади судді Макарівського районного суду Київської області.

Строком на один місяць відсторонено від посади суддю Києво-Святошинського районного суду Київської області Владислава Лисенка.

Продовжено на один місяць термін відсторонення Ірини Татаурової від посади судді Деснянського районного суду міста Києва.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram