ГоловнаПолітика

Нардеп Барна напав на депутата Чижмаря (оновлено)

У потерпілого нібито зламане ребро.

Нардеп від партії "Блок Петра Порошенка" Олег Барна напав на народного депутата від фракції Радикальної партії Юрія Чижмаря.

Цю інформацію LB.ua підтвердили в прес-службі Чижмаря.

Подробиць, втім, не вказали.

Згідно з інформацією, інцидент стався після ефіру на телеканалі NewsOne.

Офіційну заяву Чижмаря оприлюднять 2 вересня.

Оновлено о 23:08. Як повідомив нардеп Андрій Лозовой у Facebook, депутату Чижмарю зламали ребро. За його словами, вісім депутатів Радикальної партії зібралися під Адміністрацією президента і вимагають зустрічі з Президентом. Нардеп додав, що в будівлю їх не пускають.

Фото: Андрій Лозовой

У коментарі "Українській правді" Лозовой зазначив, що бійка між депутатами Барною і Чижмарем відбулася через позицію Радикальної партії стосовно змін до Конституції.

Сам Олег Ляшко у Facebook написав: "Зараз намагаємося зайти в адміністрацію Президента Порошенка, щоб зустрітися з ним і вимагати припинити напади та репресії проти опозиційних народних депутатів. Вхід в адміністрацію заблокувала державна охорона, хоча я знаю, що зараз в АП є і Порошенко, і прем'єр-міністр, і голова МВС".

Нагадаємо, 31 серпня народні депутати попередньо схвалили проект законопроекту №2217-а про внесення змін до Конституції України щодо децентралізації влади. Радикальна партія виступала проти поправок до Основного закону.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram