ГоловнаПолітика

"Народний фронт" не висуватиме своїх кандидатів на місцеві вибори

Яценюк не виключає, що партія висуне кандидатів за списками "Солідарності"

Партія "Народний фронт" не має наміру висувати своїх кандидатів на місцеві вибори.

Про це заявив прем'єр-міністр, лідер партії "НФ" Арсеній Яценюк, інформує РБК-Україна.

"Партія не висуває своїх кандидатів на місцеві вибори. Ми взяли всю повноту відповідальності за стан справ у країні, ми проводимо реформи, і я як голова уряду, і наша партія, ми й далі будемо це робити", - заявив Яценюк.

Прем'єр також натякнув на об'єднання на цих виборах з партіями "Блок Петра Порошенка" і УДАР.

"Дуже важливо, щоб усі демократичні партії були єдині в тому, щоб на цих виборах не допустити реваншу Януковича і не допустити того, щоб у нас був розкол у демократичному таборі", - зазначив Яценюк.

"Вважаю, що той формат коаліції, який є сьогодні у Верховній Раді, - це основний формат для продовження реформ і на цьому етапі дуже важливо утримати єдність коаліції в парламенті і утримати цю єдність, навіть незважаючи на те, що проводитимуться місцеві вибори", - додав прем'єр.

Нагадаємо, сьогодні у Києві відбувся з'їзд партії БПП, на якому лідер УДАРу Віталій Кличко та низка його членів увійшли до складу БПП і офіційно заявили, що йдуть на місцеві вибори у складі "ББП - Солідарність".

Лідер БПП Юрій Луценко підтвердив, що до фракції можуть приєднатися й інші політичні сили, зокрема "Народний фронт" Арсенія Яценюка. "У тому числі Народний фронт, коли Арсеній Петрович дозріє", - сказав Луценко.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram