ГоловнаПолітика

ГПУ розслідує бійку за участю заступника прокурора Харківської області

Йдеться про Олега Кващука

ГПУ розслідує бійку за участю заступника прокурора Харківської області
Зампрокурора Харьковской области Олег Кващук
Фото: khar.gp.gov.ua

Генеральна прокуратура проводить перевірку причетності заступника прокурора Харківської області до бійки в нічному клубі.

Про це повідомив заступник генерального прокурора Давид Сакварелідзе у Фейсбуці.

"Широкого розголосу набуло відео, у якому зазначено, що учасником бійки є заступником прокурора Харківської області. Учора я доповів генеральному прокурору про цей інцидент. Віктор Миколайович (Шокін - ред.) дав команду вивчити цей факт і об'єктивно розібратися. У разі підтвердження участі конкретної посадової особи прокуратури у зазначеному відео буде вжито відповідних заходів. Ми вже неодноразово заявляли, що недоторканних у системі прокуратури немає", - написав Сакварелідзе.

Він також опублікував відео бійки з камери спостереження.

Судячи з відео, йдеться про заступника прокурора Харківської області Олега Кващука. Згідно з інформацією на офіційному сайті облпрокуратури, Кващук працює в органах прокуратури з червня 2003 року, а зазначену посаду обіймає з вересня 2014 року.

Нагадаємо, раніше США висловили підтримку Давидові Сакварелідзе на тлі атаки на нього з боку начальства і виділили $2 млн на підтримку його роботи в Генпрокуратурі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram