ГоловнаПолітика

Медведєв поїхав у Крим слідом за Путіним

Російський прем'єр зустрінеться з кримською молоддю

Медведєв поїхав у Крим слідом за Путіним
Фото: www.sankt-petersburgpost.ru

Прем'єр-міністр Російської Федерації Дмитро Медведєв сьогодні, 17 серпня, відвідає анексований Крим із робочою поїздкою.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби російського уряду, повідомляє "Крым.Реалии".

Медведєв має намір відвідати Всеросійський молодіжний освітній форум "Таврида" в кримському селі Стерегуще і зустрітися з учасниками форуму. Крім того, він виступить на церемонії нагородження переможців зміни "Актори, режисери театру і кіно".

Серед учасників заходу також вказано міністра освіти і науки Росії Дмитра Ліванова, керівника Федерального агентства у справах молоді Сергія Поспєлова.

Всеросійський молодіжний освітній форум "Таврида" триватиме в Криму до 2 вересня. Уперше форум провели на півострові минулого року, коли Росія вже анексувала Крим.

Нагадаємо, сьогодні з робочою поїздкою до Криму вирушив також президент РФ Володимир Путін. Згідно з повідомленням прес-служби Кремля, під його керівництвом пройде засідання, присвячене розвитку туризму в Росії.

Офіційної реакції МЗС України на приїзд Путіна і Медведєва в Крим поки що немає. Водночас голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров вважає, що сьогоднішній візит Путіна до Криму - це спроба поторгуватися із Заходом за анексований півострів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram