ГоловнаПолітика

Український Forbes втрачає право на бренд через санкції проти Курченка

Олігарх-утікач потрапив до списку санкцій Мінфіну США.

Український Forbes втрачає право на бренд через санкції проти Курченка
Фото: korrespondent.net

Український журнал Forbes втрачає право використовувати цей бренд через санкції, накладені Сполученими Штатами Америки на його власника, Сергія Курченка.

Про це повідомила старший віце-президент з корпоративних комунікацій Forbes Media Мія Карбонелл українському виданню Ain.ua.

Forbes обмежив використання ліцензії для "Forbes Україна" ще торік, але компанія Курченка UMH Group продовжила випуск журналу і підтримку новинного порталу.

Однак 30 липня 2015 уряд США заніс Курченка у список осіб, які потрапляють під дію санкцій. Це забороняє американським компаніям, таким як Forbes, вести справи з Курченком. У зв'язку з цим український Forbes вже перейшов з домена forbes.ua на forbes.net.ua.

"Відповідно до розпорядження американського уряду, Forbes на 6 серпня 2015 року вжив усі дії, щоб відмовити Forbes Україна в доступі до контенту і бренду. У зв'язку з цим, Forbes більш не надає UMH Group авторизований доступ до бренду Forbes для сайту UMH або доступ до домену forbes.ua", - йдеться в повідомленні представника компанії.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram