ГоловнаПолітика

Жебрівський пропонує перенести вибори на Донбасі на 2017 рік

За словами губернатора, в регіоні демократію було "закатано в асфальт".

Жебрівський пропонує перенести вибори на Донбасі на 2017 рік
Фото: obozrevatel.com

Голова військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський пропонує перенести вибори на Донбасі на 2017 рік, оскільки демократія тут "була закатана в асфальт", тому "слід зробити тріщину в цьому асфальті, щоб пробилося здорове зерно, паростки пустило, і тоді слід проводити вибори".

За словами губернатора, на сьогоднішній день на Донбасі фінансово-промислові групи (ФПГ) фактично узурпували все економічне, політичне і соціокультурне життя краю, передає Укрінформ.

"На Донбасі навіть якщо є якась партія рейтингова, там куплять франшизу і запустять тих, хто потрібен "господарям життя". Весь час під різними прапорами проходили деякі депутати до міської влади, до обласної влади, але зрештою виконували те, що говорили "господарі", - заявив Жебрівський.

Він також зазначив, що зараз працює над тим, щоб розбити монополію фінансово-промислових груп і домогтися, щоб 67 відсотків валового продукту Донецького краю створював дрібний і середній бізнес.

Нагадаємо, 17 липня Верховна Рада призначила місцеві вибори на 25 жовтня і встановила, що вони не відбудуться на непідконтрольній українській владі частині Донбасу, а також у анексованому Криму.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram