ГоловнаПолітика

Віце-прем'єр Вощевський прогнозує відставку міністра енергетики

Заступник Яценюка вважає незадовільною роботу Демчишина.

Віце-прем'єр Вощевський прогнозує відставку міністра енергетики
Фото: kmu.gov.ua

Віце-прем'єр Валерій Вощевський вважає, що міністра енергетики Володимира Демчишина можуть звільнити восени, пише УНІАН.

"Свого часу президент заявив, що у вересні-жовтні, з початком роботи парламенту, уряд буде переформатовано. Я думаю, що він мав на увазі кадрові питання, про які ви говорите. Упевнений, що це буде зроблено", - сказав Вощевський на круглому столі, присвяченому підготовці до опалювального сезону, відповідаючи на запитання голови Незалежної профспілки шахтарів Михайла Волинця про те, коли буде вирішено питання зі звільненням Демчишина.

Вощевський вважає, що Міністерство енергетики на сьогоднішній день не повною мірою справляється з поставленими завданнями. Також віце-прем'єр наголосив на незадовільній роботі Національної комісії з регулювання енергетики і комунальних послуг, яку було  створено Президентом України в серпні 2014 року. "Претензія є до НКРЕКП. Прозорість їхньої роботи - це питання, яке на сьогодні не вирішено", - сказав Вощевський.

Нагадаємо, що 3 серпня на засіданні антикризового енергетичного штабу прем'єр-міністр Арсеній Яценюк розкритикував роботу міністра енергетики Володимира Демчишина та доручив негайно надати баланс споживання електроенергії, а також обсяги і джерела закупівлі вугілля для забезпечення теплоелектростанцій на період опалювального сезону 2015-2016 років.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram