ГоловнаПолітика

Яценюк доручив запустити рекламну кампанію України в західних ЗМІ

Яценюк доручив запустити рекламну кампанію України в західних ЗМІ
Фото: kmu.gov.ua

Прем'єр-міністр Арсеній Яценюк доручив Міністерству інформаційної політики запустити рекламну кампанію для створення позитивного образу України в західних засобах масової інформації.

Про це він заявив під час засідання колегії Мінінформполітики.

"Необхідно взятися за розміщення позитивних матеріалів про Україну на світових телеканалах", - сказав прем'єр.

Він також зазначив, що Україна повинна не просто перебувати в центрі уваги західного інформаційного простору, а й намагатися пропагувати позитивний образ.

За його словами, першим кроком такої рекламної кампанії може бути розміщення на іноземних телеканалах рекламного ролика про перспективи інвестування в Україну, який раніше створило Міністерство економічного розвитку і торгівлі для презентації країни на першому Українсько-американському бізнес-форумі у Вашингтоні 13 липня.

Також Яценюк додав, що обговорював можливу підтримку такої рекламної кампанії з боку Великобританії з прем'єр-міністром Девідом Кемероном. За його словами, Великобританія готова надати підтримку Україні, зокрема, розмістивши відповідні рекламні ролики в ефірі ВВС.

Нагадаємо, раніше британський журналіст Олександр Лоренс розкрив мережу прокремлівських сайтів, частина з яких маскуються під українські.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram