ГоловнаПолітика

У Мінську завершилося засідання робочих груп щодо Донбасу

Переговори відбувалися у закритому для преси режимі

У Мінську завершилося засідання робочих груп щодо Донбасу
Архивное фото
Фото: EPA/UPG

Представники робочих груп Тристоронньої контактної групи з врегулювання конфлікту на сході України завершили свою роботу.

Про це повідомляє міністерство закордонних справ Білорусі, передає "Інтерфакс-Україна".

"У Мінську завершилися засідання робочих груп з врегулювання конфлікту в Україні. Переговори проходили в закритому для преси режимі", - йдеться в повідомленні.

До цього в понеділок у Мінську відбулася зустріч координаторів робочих підгруп. Також у другій половині дня заплановано засідання Тристоронньої контактної групи.

Учасники переговорного процесу раніше озвучили пропозицію продовжити роботу Контактної групи на добу. Відповідне рішення має бути ухвалене в ході зустрічі 3 серпня.

"Пропозиція про продовження роботи контактної групи на 4 серпня надійшла від однієї зі сторін. Остаточне рішення буде прийматися контактною групою безпосередньо на зустрічі в Мінську в понеділок. Якщо контактна група зрозуміє, що відпрацювати весь порядок денний не виходить за один, тоді можливе продовження роботи групи на наступний день", - повідомило джерело в структурах з організації переговорів.

Нагадаємо, 3 серпня в Мінську мають підписати документи про створення 30-кілометрової демілітаризованої зони на схід від Маріуполя і про відведення озброєння калібром менш як 100 мм.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram