ГоловнаПолітика

Підозрюваного в нападі на депутата від "Удару" заарештували на два місяці

Депутату міськради двічі вистрілили в обличчя

Міський суд Славутича, який розглядає сьогодні справу щодо обрання запобіжного заходу 32-річному громадянину Вірменії Артему Хачатряну, якого підозрюють у нападі на депутата місцевої міськради від партії "Удар" Анатолія Гладченка, ухвалив заарештувати підозрюваного.

Хачатряна взято під варту строком на два місяці - до 25 вересня.

Про це повідомляє кореспондент LB.ua.

Нагадаємо, замах на депутата було скоєно 22 травня. На відстані витягнутої руки йому двічі вистрілили в обличчя з травматичного пістолета. З вогнепальним пораненням голови Гладченка доставили у Київську обласну клінічну лікарню, де його терміново прооперували.

Міліція відкрила кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство, вчинене із застосуванням вогнепальної або холодної зброї чи іншого предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для завдання тілесних ушкоджень) Кримінального кодексу України. Згодом силовики затримали підозрюваного злочинця.

За деякою інформацією, кривдники вийшли на депутата з проханням допомогти у закритті кримінальної справи і забрати матеріали з органів внутрішніх справ. Після відмови, здійснили на нього збройний напад.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram