ГоловнаПолітика

Шокін чекає Ляшка на допит у вівторок

"Радикал" влаштував акцію протесту біля будівлі ГПУ

Шокін чекає Ляшка на допит у вівторок
Олег Ляшко

Генеральний прокурор Віктор Шокін очікує, що глава Радикальної партії Олег Ляшко стримає свою обіцянку і прийде до нього на допит у вівторок.

Про це Шокін сказав на прес-конференції, додавши, що якщо Ляшко з'явитися, особисто його допитає.

23 липня Шокін на зустрічі з Ляшком зажадав від нього з'явитися на допит до Генеральної прокуратури. За його словами, Ляшко протягом двох місяців не приходить за викликами в ГПУ. Допит має відбутися у зв'язку із заявою Ляшка про те, що депутатам його фракції пропонували хабар за неголосування з питання зняття депутатської недоторканності з Сергія Клюєва.

У травні Ляшко заявив журналістам, що Сергій Клюєв пропонував одному з депутатів від Радикальної партії 50 мільйонів доларів, щоб фракція не голосувала за подання генпрокурора про зняття з нього депутатської недоторканності.

Варто зазначити, що у вівторок Ляшко разом із соратниками заблокували вхід до Генпрокуратури. Серед вимог "радикалів" - притягнення до кримінальної відповідальності депутатів Євгена Бакуліна і Юрія Бойка та відкликання подання на арешт депутата від Радикальної партії Андрія Лозового.

При цьому під приводом повідомлення про мінування депутатів у будівлю Генпрокуратури не пускали співробітники Управління державної охорони.

До 12:00 Ляшко та співтовариші роз'їхалися.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram