ГоловнаПолітика

Адвокат Єрофєєва заперечує звільнення російських спецпризначенців

Стаття «Газеты.Ru», судячи з усього, фейк.

Адвокат Єрофєєва заперечує звільнення російських спецпризначенців

Затриманих на Донбасі російських військових Олександра Александрова і Євгена Єрофєєва не обмінювали на українців, написала у своєму фейсбуці адвокат Єрофєєва Оксана Соколовська, коментуючи відповідну статтю в російській «Газете.Ru».

"Ці обставини не мають жодного стосунку до реальних подій. Принаймні станом на сьогодні, можливо, завтра щось зміниться. Напевно, цікавішого піару шановний колега придумати не зміг. Фейк чистої води!!!! Хлопці у Військовому госпіталі на лікуванні, на території України, з подовженими запобіжним заходом і термінами досудового слідства", - написала вона.

Нагадаємо, сержанта Александров і його командира капітана Єрофєєва затримали українські військові поблизу міста Щастя Луганської області 16 травня. Під час перестрілки вони обидва отримали поранення. Під час бою з ними загинув український військовий Вадим Пугачов.

На допиті затримані росіяни заявили, що вони діючі військові і служать у 3-й окремій гвардійській бригаді спецпризначення РФ, що дислокується в Тольятті. У Міноборони РФ офіційно відхрестилися від своїх солдатів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram