ГоловнаПолітика

Депутати просять прем'єра опублікувати результати службового розслідування стосовно Квіташвілі і його заступників

Богомолець нагадала Яценюку про необхідність вирішити долю міністра охорони здоров'я.

Депутати просять прем'єра опублікувати результати службового розслідування стосовно Квіташвілі і його заступників
LB.ua впервые увидел Квиташвили не в костюме
Фото: Максим Требухов

Депутати Верховної Ради Ольга Богомолець, Єгор Фірсов (БПП), Ігор Попов (РПЛ), Віктор Чумак (БПП), Олег Мусій (БПП), Олександра Кужель ("Батьківщина") звернулися до прем'єр-міністра з проханням оприлюднити звіт про результати службового розслідування належного виконання обов'язків міністром охорони здоров'я Олександром Квіташвілі, його першим заступником Олександрою Павленко, а також іншими посадовими особами МОЗ.

Текст відповідного звернення опубліковано на сайті "Інтерфакс-Україна".

Депутати також просять прем'єра надати їм копії акта службового розслідування для подальшого розгляду його результатів у сесійній залі парламенту.

Нардепи підкреслюють, що згідно із законодавством, термін прийняття прем'єром відповідних рішень за результатами проведеного службового розслідування стосовно керівництва МОЗ закінчується цього тижня.

Раніше повідомлялося, що окружний адміністративний суд Києва в середу відмовив міністру охорони здоров'я О. Квіташвілі в задоволенні його позову до 14 депутатів і Національного агентства України з питань державної служби в частині заборони Кабміну розглядати результати службового розслідування, яке проводилося згідно з наказом Нацагентства №109 від 29 травня 2015 року з ініціативи прем'єр-міністра і 66 народних депутатів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram