ГоловнаПолітика

Ляшка вигнали із засідання під головуванням Порошенка

"Радикал" говорив не по темі.

Ляшка вигнали із засідання під головуванням Порошенка
Олег Ляшко

Голова фракції Радикальної партії Олег Ляшко зі скандалом залишив засідання Національної ради реформ, яке відбувається у четвер у Києві під головуванням президента Петра Порошенка.

"Щойно президентська охорона виштовхнула мене із залу, де проходить засідання Нацради реформ під головуванням президента", - сказав Ляшко журналістам після виходу з будівлі адміністрації президента.

За словами політика, це сталося після того, як він критично висловився про дії керівництва країни, а також зажадав відставки генпрокурора Віктор Шокіна.

У свою чергу джерело, присутнє на цьому засіданні, розповіло агентству "Інтерфакс-Україна", що Ляшко "вкотре намагався зірвати засідання Нацради реформ, поводився грубо і по-хамськи".

"Він 20 хвилин говорив, вдаючись до брутальних висловів, не даючи можливості нікому більше висловитися", - сказав співрозмовник агентства, додавши, що Ляшко у своєму виступі не згадував економічні реформи, які є основною темою засідання.

"Дивлячись на таку поведінку депутата, Президент сказав: "Або ви працюєте, або йдете", - розповіло джерело, зазначивши, що після цього Ляшко вирішив покинути засідання.

Нагадаємо, засідання Нацради реформ, яке зараз триває, присвячене, зокрема, податковій реформі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram