ГоловнаПолітика

Людям Балоги на Закарпатті прийшли повістки у військкомат

Представників "Єдиного центру" поголовно забирають в АТО.

Людям Балоги на Закарпатті прийшли повістки у військкомат
Виктор Балога

Депутат Верховної Ради Віктор Балога (позафракційний) заявив, що активістам його партії "Єдиний центр" у Закарпатській області почали повально приходити повістки до військкомату.

Як написав депутат у фейсбуці, минулого тижня виконуючі обов'язки голів райдержадміністрацій на Закарпатті написали заяви на звільнення, їх звільнили, а цього тижня "всім поголовно прийшли повістки з військкоматів".

Крім того, за словами Балоги, цього тижня прийшли повістки всім активістам "Єдиного центру", списки яких рік тому партія подавали в центральний штаб пропрезидентської партії, коли вирішила підтримати Петра Порошенка на виборах Президента.

"Закарпаття дало чинному Главі держави більше голосів, ніж навіть Вінницька область. Нас попросили - ми допомогли. Аж до того, що наші активісти працювали агітаторами в штабах чинного Президента. І, за дивним збігом обставин, цього тижня прийшли повістки всім нашим активістам, списки яких рік тому ми подавали в центральний штаб пропрезидентської партії. Поки що тільки у двох районах Закарпаття, але тенденція зрозуміла. Запрошення відвідати військкомат приходять всім поголовно за списком - тим, хто не служив, хто має інвалідність, хто за законом не підпадає під мобілізацію, і т. д. І дуже дивно, що запрошення прийшли всім майже одночасно", - поскаржився Балога.

Поряд з цим, продовжив депутат, за останній тиждень повістки прийшли депутатам районних рад від "Єдиного центру".

Нагадаємо, Балога виявився причетним до скандалу зі стріляниною бійців "Правого сектору" по міліціонерах у Мукачевому. За деякими даними, він спонсорував ПС і вирішив використовувати його бійців в боротьбі з іншою "авторитетною" в регіоні людиною, нардепом Михайлом Ланьом.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram