ГоловнаПолітика

Саакашвілі назвав позов відстороненого голови Державіаслужби необґрунтованим

Антонюк стверджує, що губернатор завдав йому збитків на 1 млн грн за його відсторонення від посади

Саакашвілі назвав позов відстороненого голови Державіаслужби необґрунтованим
Фото: Юлия Сущенко

Голова Одеської обладміністрації Михайло Саакашвілі вважає, що не завдав шкоди усуненому главі Державіаслужби Денису Антонюку.

Про це він написав у Facebook.

"Колишній глава Державіаслужби подав на мене позов, заявивши, що я йому завдав збитків на 1 млн грн за його відсторонення від посади, із заробітною платою у 5000 гривень. Він як знаменитий одеський літературний герой Паніковський вимагає у мене мільйон. Мене тільки цікавить, цього збитку він зазнав за хвилину, за день, за тиждень, за місяць чи за рік?" - написав Саакашвілі.

Раніше стало відомо, що керівник Державіаслужби Антонюк поскаржився на Саакашвілі у ГПУ.

Нагадаємо, 2 липня Кабінет Міністрів України відсторонив Дениса Антонюка від виконання повноважень за посадою голови Державної авіаційної служби України до завершення службового розслідування.

26 червня Саакашвілі публічно розкритикував Антонюка. Він заявив, що якщо в Україні і далі діятиме монополія на польоти "окремих компаній", то ціни на квитки будуть такими ж високими, і принцип "відкритого неба" нічого не змінить.

Денис Антонюк обіймає пост глави Державіаслужби з 12 березня 2014 року. До цього він обіймав посаду директора з розвитку маршрутної мережі та альянсів авіакомпанії "Міжнародні авіалінії України", яка домінує на вітчизняному ринку авіаперевезень. МАУ контролює Ігор Коломойський.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram