ГоловнаПолітика

Блок Порошенка запропонував звільнити Квіташвілі

У Кабміні замінять не лише міністра екології.

Блок Порошенка запропонував звільнити Квіташвілі
Фото: Макс Требухов

Фракція Блоку Петра Порошенка пропонує коаліції розглянути питання відставки міністра охорони здоров'я Олександра Квіташвілі.

Про це в кулуарах парламенту повідомив заступник голови фракції БПП Ігор Кононенко, інформує РБК-Україна.

Кононенко повідомив, що комітет з питань охорони здоров'я, який очолює представник БПП Ольга Богомолець і більшість у якому становлять члени фракції, не задоволений роботою Квіташвілі.

"Наш внутрішній аудит показав... що ситуація, на жаль, у Міністерстві охорони здоров'я некерована і є дуже багато проблемних питань. Тому ми пропонуємо коаліції розглянути теж, якщо ми вже ведемо переговори про ротації в уряді, питання посади міністра охорони здоров'я і можливої ротації цього кандидата", - заявив Кононенко.

Він додав, що якщо пропозицію буде погоджено в коаліції, то це питання можна розглянути в четвер.

Крім того, Кононенко спрогнозував, що у вівторок Президент Петро Порошенко внесе до Верховної Ради подання про призначення Василя Грицака головою Служби безпеки України. У вівторок-середу Грицак зустрінеться з фракціями коаліції і з депутатськими групами, а в четвер можливе голосування за його кандидатуру.

2 липня, за прогнозами Кононенка, відбудеться голосування за відставку Ігоря Шевченка з посади міністра екології та природних ресурсів.

Нагадаємо, у вівторок вранці Кабмін вніс до Верховної Ради проект постанови про звільнення Ігоря Шевченка з посади міністра екології і природних ресурсів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram