ГоловнаПолітика

В.о. Закарпатської митниці анонсував зміни в роботі служби

Крутяк заявив про викорінення корупції

В.о. Закарпатської митниці анонсував зміни в роботі служби
Фото: vsorochci.com.ua

Виконувач обов'язків керівника Закарпатської митниці Роман Крутяк зазначив, що сприймає своє призначення на цю посаду як виклик, і висловив намір боротися з корупцією, а також зруйнувати тіньові схеми, які діють у митній службі ще з часів Віктора Януковича.

"Я хотів би подякувати вищому керівництву Митної служби України, за те, що повірили в мене і дали шанс проявити себе. Я добре знаю цю систему. Вона наскрізь прогнила. Тому зміни будуть рішучими і принциповими. Для мене це справа честі", - підкреслив Крутяк, інформує РБК-Україна.

У свою чергу, політологи, коментуючи призначення 32-річного волотнера на посаду в.о. голови Закарпатської митниці зазначають, що вперше з часів Януковича регіональну митницю очолив не представник системи, а представник громади.

Зазначається, що призначення Крутяка спровокувало інформаційну кампанію у деяких ЗМІ, спрямовану на його дискредитацію.

"Стара корумпована система передчуває свій крах. Злочинці, які прикриваються старими зв'язками, добре розуміють, що їхнім схемам настав кінець", - прокоментував провокації у ЗМІ новопризначений керівник.

Нагадаємо, волонтер, автор проекту "Народжені у сорочці" Роман Крутяк призначений в.о. голови Закарпатської митниці. Відповідний наказ 18 червня підписав голова Державної фіскальної служби України Роман Насіров. Згідно з процедурою виконувати обов'язки Крутяк буде протягом місяця.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram