ГоловнаСуспільствоЖиття

За одного з підозрюваних у вбивстві Бузини внесли заставу (оновлено)

Денис Поліщук вийшов на волю під заставу 5 млн гривень

За одного з підозрюваних у вбивстві журналіста Олеся Бузини Дениса Поліщука внесли заставу в розмірі 5 млн гривень.

Про це повідомляє кореспондент LB.ua з місця подій.

Хто саме вніс заставу, не повідомляють.

Зараз близько 20 активістів зібралися на підтримку Поліщука і чекають на його вихід із СІЗО.

Оновлення. Станом на 13:05 Поліщук вийшов з ізолятора. Він дає інтерв'ю представникам ЗМІ. Також кореспондент LB.ua повідомив, що Поліщуку відразу ж на виході вручили повістку на чергове засідання суду, яке має відбутися сьогодні.

Фото: www.facebook.com/sasko.laps

Фото: www.facebook.com/sasko.laps

Нагадаємо, 18 червня за підозрою в убивстві Бузини затримали двох підозрюваних.

Андрій Медведько - відомий у Києві активіст об'єднання націоналістів "С14", майданівець. Балотувався до Київради в мажоритарному окрузі від "Свободи". Наприкінці минулого року недовго служив у зоні АТО в складі батальйону МВС "Київ 2".

Денис Поліщук - ще один київський активіст, брав участь в акціях проти незаконних забудов у Києві. Брав участь в АТО: був керівником взводу в 54-й розвідбригаді.

За версією слідства, Поліщук і Медведько спланували і здійснили вбивство Бузини. МВС нібито має експертизу ДНК з кинутого на місці злочину одягу, експертизу слідів в автомобілі, впізнання свідків, матеріали негласного спостереження, яке вели оперативники карного розшуку МВС щодо підозрюваних.

18 червня Шевченківський районний суд Києва заарештував Дениса Поліщука на два місяці і призначив заставу в розмірі 5 млн грн. Суд арештував Дениса Медведька також на два місяці.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram