ГоловнаПолітика

Наливайченко назвав офшорні фірми власників БРСМ

Компанії зареєстровані в Африці

Наливайченко назвав офшорні фірми власників БРСМ
Фото: 24tv.ua

Власникам групи "БРСМ-Нафта" належать офшорні фірми "Меллліан Менеджмент ЛТД" і "Бейрок Файненс Лімітед", зареєстровані в африканському Белізі.

Про це заявив екс-голова СБУ Валентин Наливайченко, а список фірм оприлюднив у Facebook нардеп Антон Геращенко.

"Щойно в ефірі Шустер Live колишній голова СБУ Валентин Наливайченко оголосив список офшорних фірм, на які, за його даними, виводяться кошти від злочинної діяльності колишнього міністра екології та природних ресурсів Едуарда Ставицького і тих, хто почав його кришувати після перемоги Майдану", - написав Геращенко.

Він також опублікував список і додав, що він, можливо, знадобиться слідчим МВС, які розслідують справи про порушення законодавства менеджментом і власниками мережі АЗС "БРСМ-Нафта".

"А також слідчим зарубіжних держав, через які можуть відмиватися гроші, отримані від злочинної діяльності", - додав Геращенко.

Нагадаємо, Наливайченко заявив, що колишній заступник генпрокурора Анатолій Даниленко "кришував" діяльність мережі заправок "БРСМ-Нафта", нафтобаза якої горіла під Васильковом. У відповідь Даниленко пообіцяв подати в суд за наклеп. ГПУ викликала Наливайченка на допит у зв'язку із його заявою.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram