ГоловнаПолітика

Депутат Добродомов оголосив про вихід з фракції БПП

Нардеп готуватиметься до місцевих виборів

Депутат Добродомов оголосив про вихід з фракції БПП
Фото: rbc.ua

Депутат Верховної Ради, секретар парламентського комітету із запобігання та боротьби з корупцією Дмитро Добродомов має намір вийти з фракції "Блок Петра Порошенка".

"Я подав заяву... Процедура розгляду займе якийсь час", - сказав Добродомов, зазначивши, що причиною стало невиконання коаліційної угоди.

"Я депутат-самовисуванець, який добровільно вступив у фракцію, щоби вступити в коаліцію... Зараз я дивлюся на те, що коаліційна угода виконується дуже мляво", - заявив депутат.

Також він зазначив, що вийшов з фракції у зв'язку з бажанням підготуватися до майбутніх місцевих виборів його політичної сили "Громадянський рух "Народний контроль". Він також заявив, що після виходу з фракції має намір залишатися позафракційним депутатом.

Нагадаємо, раніше Добродомов підтвердив LB.ua, що він створює нову партію і має намір вийти з фракції БПП. Він також повідомив, що наприкінці червня відбудеться з'їзд партії "Народний контроль". Раніше це була громадська організація, яку очолював Добродомов. Сьогодні партія націлена на участь у місцевих виборах.

Докладніше про підготовку до місцевих виборів і появу нових облич у передвиборчій кампанії читайте у статті Соні Кошкіної "Кличко мені друг, але вибори дорожчі?".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram