ГоловнаПолітика

Азаров, Клюєв і Ко готуються запустити новий політичний проект

"Робоча" назва для партії - "Альтернатива"

Азаров, Клюєв і Ко готуються запустити новий політичний проект

Колишні перші особи режиму Віктора Януковича, нині - політичні емігранти, готуються запускати новий політичний проект.

Про це LB.ua стало відомо з власних джерел.

Це необхідно як плацдарм для реваншу. Передбачається, що створять партію. Робоча назва проекту - "Альтернатива". До ведення відповідної діяльності причетні: Микола Азаров, Андрій Клюєв, Артем Пшонка та Ігор Калєтнік.

Оскільки всі вони мають проблеми з українськими правоохоронцями і перебувати - без загрози затримання - на території країни не можуть, очікується, що на перших порах громадсько-політичну діяльність за лінією "Альтернативи" вестимуть їхні довірені особи.

Логічно, першим викликом для партії стане участь у місцевих виборах.

На сьогодні партії з назвою "Альтернатива" у реєстрі Мін'юсту немає, проте процедура "легалізації" досить проста. Для цього достатньо купити весь пакет документів на будь-яку з наявних партій (так званих "кишенькових") - зареєстровану, але таку, що не веде реальної діяльності. Потім - пройти етап перейменування та "апгрейд".

Інформацію про те,

що колишні соратники Віктора Януковича шукають додаткові шляхи для повернення в активну українську політику також підтвердив глава СБУ Валентин Наливайченко. За його словами, відповідні інструкції вони отримують з Кремля. Про це він заявив в ефірі програми "Лівий берег із Сонею Кошкіною" на 24-му каналі. Повністю текст інтерв'ю можна прочитати на LB.ua

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram