ГоловнаПолітика

Помічник нардепа Онищенка побився з Чорновол

Інцидент стався в офісі колишнього регіонала в Миронівці

Помічник нардепа Онищенка побився з Чорновол
Фото: Макс Требухов

Депутат Верховної Ради Тетяна Чорновол ("Народний фронт") заявила, що на неї напав помічник депутата Олександра Онищенка (група "Воля народу"). Про це вона розповіла в коментарі "Цензору".

За словами депутата, інцидент стався в офісі Онищенка у Миронівці Київської області, коли Чорновол намагалася сфотографувати документи.

"У цьому офісі зареєстровані приватні газові фірми, якими фактично він володіє. Я побачила на столі в цьому офісі документи фірми "Природні ресурси+". Я почала фотографувати ці документи, тому що через 4 дні після розстрілу Майдану 26 січня "Укргазвидобування" передала цій фірмі за смішну ціну право на користування державними газовими свердловинами. Мені було важливо сфотографувати ці документи, тому що зараз мені стало зрозуміло, хто контролює цю фірму. У цей час на мене накинулись довірена особа Онищенка і його права рука в Миронівському районі Гереханов Геннадій Гітінавович. Він силою відібрав мою сумку і розбив мій IPad", - розповіла Чорновол.

При цьому, за її словами це було зроблено особливо цинічно, оскільки перед цим Гереханов запитав у неї, чому у неї як у чесного народного депутата такий дорогий планшет Apple. "Я йому пояснила, що насправді це IPad мого чотирирічного сина, який йому вручили в МВС того дня, коли посмертно нагороджували мого покійного чоловіка", - сказала Чорновол.

Після цього приїхала міліція і, за словами депутата, втрутилася в інцидент та звільнила її. Також депутат зазначила, що у неї залишилися синці.

Після від'їзду Чорновол з Миронівки, за її словами, на місце інциденту прибув помічник Онищенка Олександр Масальський. Депутат також нагадала, що Гереханов відомий у Миронівці як людина, яка організовувала людей на Антимайдан.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram