ГоловнаПолітика

ГПУ порушила справу проти Єршова (документ)

Спосіб життя звільненого в. о. керівника ДАІ не відповідав його доходам

ГПУ порушила справу проти Єршова (документ)
Фото: Александр Ершов

Генеральна прокуратура України розпочала кримінальне провадження стосовно звільненого 19 травня виконувача обов'язків керівника Державтоінспекції Олександра Єршова.

Відповідний документ ГПУ оприлюднив на своїй сторінці у Facebook народний депутат України від фракції "Блок Петра Порошенка" Сергей Лещенко.

Фото: Сергей Лещенко

"Два тижні тому я написав звернення до генпрокурора Шокіна щодо порушення кримінальної справи проти головного ДАІшника Єршова, спосіб життя якого не пасував до його доходів. Прихильники ідеї "це зрада, все пропало" почали волати "навіщо?" Тому що! Бо кримінальну справу не порушують "просто так", для цього необхідно звернення. І ось сьогодні отримав відповідь - Єршов тепер під слідством", - написав він.

Нагадаємо, як повідомлялося, ГПУ зможе порушити справу проти Єршова після розслідування Міністерства внутрішніх справ України.

Раніше депутат Лещенко направив запит ГПУ з проханням перевірити інформацію про доходи Єршова.

Як повідомляли ЗМІ, Єршов засекретив декларацію про майно та доходи усього керівного складу ДАІ. Так, інформацію про доходи чиновника за минулий рік не було оприлюднено. При цьому наголошувалося, що в 2013 році його зарплата була близько 12 тисяч гривень.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram