ГоловнаПолітика

Клюєв не прийшов на допит у прокуратуру

Учора нардеп намагався вилетіти до Відня

Клюєв не прийшов на допит у прокуратуру
Фото: Макс Левин

Депутат Сергій Клюєв, якого підозрюють у шахрайстві в особливо великих розмірах, не прийшов на допит до Генеральної прокуратури.

Про це повідомляє INSIDER з посиланням на свої джерела.

"Повідомляють, що Клюєв мав прийти на допит об 11:00. За даними джерел, його викликали на допит у "економічних справах", - пише видання.

Зазначимо, що вчора Верховна Рада позбавила Клюєва депутатської недоторканності. Після цього він намагався вилетіти до Відня, проте його не пропустили прикордонники.

Раніше Міністерство внутрішніх справ викликало Клюєва на допит у справі вбивства екс-регіонала Олега Калашникова. Також у цій справі проходить депутат Сергій Льовочкін, який теж не з'являється на допити.

"Міністерство внутрішніх справ розслідує кримінальну справу про вбивство Олега Калашникова. У рамках цієї справи направлено повістки одному з народних депутатів фракції "Опозиційний блок" Сергію Льовочкіну. Його викликали двічі на допит - 25 травня і 28 травня. Двічі він не з'явився на допити і навіть не проінформував чому", - заявив, виступаючи з парламентської трибуни, народний депутат Антон Геращенко, якого цитує ЛІГАБізнесІнформ.

Нагадаємо, Генпрокуратура підозрює народного депутата Клюєва у шахрайстві в особливо великих розмірах, йому загрожує понад 10 років позбавлення волі. Згідно з поданням прокуратури, Андрій і Сергій Клюєви шляхом афери заволоділи ВАТ "Завод напівпровідників" і домоглися обслуговування його кредиту з бюджетних коштів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram