ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві розповсюджувачка "Вестей" поранила жінку і покусала активістів

На "Героїв Дніпра" знову сталася бійка через газети "Вести"

Сьогодні, 2 червня, у Києві біля станції метро "Героїв Дніпра" розповсюджувачка безкоштовної газети "Вести" поранила ножем жінку, яка при ній порвала газету і хотіла взяти ще одну.

Про це повідомила активістка руху "Відсіч" Анастасія Хабенко у Фейсбуку.

"Сьогодні на Героїв Дніпра була невелика "різня". Роздавальниця "Вестей" порізала канцелярським ножем руку жінці (1953 року народження) за те, що та порвала при ній газету і хотіла взяти ще одну. Міліція тільки прийняла заяву (точніше склала протокол про прийняття заяви), і то під великим тиском жінки, активістів акції та свідків", - написала активістка.

Фото: facebook.com/khabenko.a

За словами Хабенко, міліція не затримувала розповсюджувачку, а просто "поспілкувалися з нею".

"Після цього міліціонери просто поспілкувалися з розповсюджувачкою. Без обшуку, пошуку ножа, яким вона порізала, затримання або хоча б якоїсь іншої реакції. Жінка, звісно, все заперечувала. Міліціонери пішли», - повідомила активістка.

Хабенко також повідомила, що розповсюджувачка газети вкусила двох хлопців і дівчину, а також погрожувала ножем іншим учасникам акції. "Однак міліція відмовила скласти протокол активістам з укусами", - додала активістка.

Нагадаємо, 14 травня на станції метро "Героїв Дніпра" сталася бійка між місцевими жителями та розповсюджувачами "Вестей".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram