ГоловнаПолітика

Аваков спростував родинні зв'язки нового заступника глави МВС з Чеботарем

Раніше нардеп повідомила, що на місце звільненого Чеботаря призначили його племінника Олексія Тахтая

Аваков спростував родинні зв'язки нового заступника глави МВС з Чеботарем
Фото: МВД Украины

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков спростував інформацію про те, що новий заступник глави МВС Олексій Тахтай є племінником Сергія Чеботаря, який подав у відставку.

Про це Аваков повідомив на своїй сторінці у Facebook."Сьогодні збрехала Ольга Червакова, поширивши ефектну брехня про призначення в МВС заступник міністра племінника Чеботаря... Дуже шкода таке спостерігати", - йдеться в повідомленні Авакова.

"Ользі Черваковій бажаю гарного настрою, без балди. І це мине... Я пишу не про сьогодні... Я про майбутнє. Це важливіше", - додав Аваков.

 Раніше Ольга Червакова повідомила, що на місце звільненого екс-заступника глави МВС Сергія Чеботаря призначили його племінника.

"На місце скандально відомого Чеботаря призначено Олексія Тахтая. Сьогодні стало відомо, що він є племінником свого попередника. Кажуть, що цей новий заступник підписує документи тільки після того, як дядько дасть добро", - написала Червакова у Facebook.

Нагадаємо, Чеботар подав у відставку і був звільнений після скандалу з нападом на журналістів біля його будинку в селі Лісники Київської області. Як стверджують журналісти, нападниками виявилися зять Чеботаря Олег Поліщук і його бізнес-партнер Сергій Гаврилко.

Після цього дочка екс-заступника глави МВС Варвара Чеботар поскаржилася правоохоронцям, і Обухівський райвідділ міліції порушив кримінальну справу за фактом втручання в її приватне життя.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram