ГоловнаПолітика

Мер Запоріжжя Сін поскаржився в міліцію на погрози (оновлено)

Працівники МВС почали процесуальні дії

Мер Запоріжжя Сін поскаржився в міліцію на погрози (оновлено)
Фото: Макс Требухов

Мер міста Запоріжжя Олександр Сін звернувся в Головне управління Міністерства внутрішніх справ області, повідомивши про погрози на свою адресу.

Про це повідомляє офіційний сайт облуправління МВС.

"25 травня 2015 року в ГУ МВС України у Запорізькій області звернувся мер міста Запоріжжя Олександр Сін. Він повідомив, що на його адресу надходять заяви з погрозами", - йдеться у повідомленні.

Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Проводяться необхідні процесуальні дії.

Сін пов'язує погрози на свою адресу зі звільненням директора комунального підприємства "Запоріжринок" Андрія Нетреби. Про це йдеться в повідомленні його прес-служби на офіційному сайті міськради. За словами Сіна, в ніч з 23 на 24 травня йому на телефон надійшло смс з погрозами і вимогою продовжити контракт з Нетребою.

Нагадаємо, прокуратура Запорізької області 15 квітня передала справу Сіна до суду. Він підозрюється в грубому порушенні законодавства про працю. Мова йде про те, що в грудні минулого року Сін нібито продовжив контракти з 19-ма керівниками комунальних медустанов на три місяці, тоді як законодавство передбачає трудові договори на 3-5 років. Кримінальну справу стосовно Сіна розпочато у січні. Він перебуває під заставою.

Олександр Сін є мером Запоріжжя з 2010 року. Він обирався як представник "Батьківщини", але незабаром після обрання покинув партію і потім перейшов у Партію регіонів. Згодом в інтерв'ю LB.ua Сін заявив, що вступив у ПР, "на підставі соціології".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram