ГоловнаПолітика

Міліція провела обшук в Одеській міськраді

За інформацією ЗМІ, обшукували кабінет віце-мера Янчука

Співробітники правоохоронних органів провели обшук в Одеській міській раді.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна" з посиланням на декілька джерел.

Офіційно ситуацію не коментують ні в Головному управлінні МВС України в Одеській області, ні в самій міськраді, але джерело повідомило, що обшук проводили співробітники Головного слідчого управління з Києва. Джерело розповіло, що обшук проходив у кабінеті "одного з високих чиновників без його присутності". Нікого не затримали.

Місцеві ЗМІ повідомляють, що обшук проводили в кабінеті віце-мера Одеси Олеся Янчука.

Фото: 368.media

Фото: 368.media

"Обшук в кабінеті віце-мера Одеси Олеся Янчука проводять співробітники Головного управління МВС, які прибули з Києва", - пише місцевий сайт "Репортер". За інформацією видання, це пов'язано з кримінальною справою 2009 року про вбивство помічника нардепа Андрія Кожем'якіна Дмитра Рустанова, в якій фігурував Янчук.

Станом на 13:20 обшук завершили і правоохоронці покинули будівлю мерії. Джерела сайту "Думская" також підтвердили, що обшук проводили в кабінеті Янчука.

Фото: 368.media

Нагадаємо, 2009 року Олеся Янчука затримали за підозрою в замовному вбивстві помічника народного депутата від БЮТ Дмитра Рустамова, він провів в ізоляторі кілька місяців. Згодом вийшов на свободу під підписку про невиїзд. Через деякий час справу закрили.

З 2014 року Янчук працює в команді мера Одеси Геннадія Труханова.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram