ГоловнаПолітика

Чеботар утік до Відня від кримінальної справи, - Каплін (оновлено)

Колишньому заступникові міністра в п'ятницю вранці оголосили підозру

Чеботар утік до Відня від кримінальної справи, - Каплін (оновлено)
Сергей Чеботарь

Колишній заступник міністра внутрішніх справ Сергій Чеботар сьогодні вранці отримав підозру у скоєнні злочину і втік до Австрії. Про це на засіданні парламенту в п'ятницю заявив нардеп Сергій Каплін.

"Хочу повідомити, що сьогодні о 6:30 ранку Чеботареві пред'явили підозру, і після цього цей негідник, колишній заступник міністра внутрішніх справ, утік до Відня", - заявив він.

Тим часом деякі ЗМІ підтверджують інформацію Капліна з посиланням на власні анонімні джерела.

У коментарі LB.ua депутат уточнив, що відповідна інформація у нього - з джерел в СБУ. Крім того, Каплін додав, що наразі спецслужба проводить обшуки у житлі Чеботаря.

"Крім того, мені вдалося дізнатися, що сьогодні на посаді Чеботаря в МВС працює Тахтай - його племінник, який раніше чотири місяці просидів у СІЗО у справі про розкрадання (грошей - ред.), у якій проходив і Чеботар", - додав він.

Нагадаємо, Чеботар кілька днів тому пішов у відставку після скандалу з журналістами. Наприкінці квітня біля будинку під Києвом, який, як пізніше з'ясувалося, належить доньці Сергія Чеботаря, напали на знімальну групу телеканалу ZIK. Як стверджують журналісти, нападниками виявилися зять Чеботаря Олег Поліщук і його бізнес-партнер Сергій Гаврилко. Сам Чеботар довго заперечував, що маєток належить його родині, але пізніше визнав, що будинок записано на дочку.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram