ГоловнаПолітика

Онлайн-трансляція засідання Ради

Очікується, що Кабмін прийде в парламент у повному складі

Верховна Рада сьогодні має намір розглянути у другому читанні законопроект №1165 про введення інституту громадського звинувачення у сфері службових злочинів з ознаками корупційних діянь.

Про це йдеться у порядку денному засідання парламенту.

Також у парламенті проведуть годину запитань до уряду (її тематика уточнюється), після чого депутати знову розглянуть раніше не підтриманий законопроект №2743, яким пропонується дозволити Національному банку переказувати частину прибутку тільки після затвердження річної фінансової звітності та формування резервів.

У першому читанні заплановано розглянути законопроект №2862 про скасування звільнення Міністерства фінансів, Пенсійного фонду, НБУ та Антимонопольного комітету від сплати судового збору.

Також до порядку денного внесено проект постанови №2424 про припинення повноважень члена тимчасової спеціальної комісії з перевірки суддів судів загальної юрисдикції Владислава Голуба (депутат від фракції "Блок Петра Порошенка"). Цей проект вже протягом місяця планують ухвалити на п'ятничних засіданнях, проте його розгляд парламентарі не розпочинали у зв'язку з традиційною відсутністю необхідних для ухвалення рішень голосів.

Нагадаємо, на вчорашньому засіданні Рада ухвалила в першому читанні податкові пільги для електромобілів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram