ГоловнаПолітика

НФ звинуватив Льовочкіна і Фірташа в інформаційній атаці на Авакова

Тетерук, Чорновол і Геращенко заступилися за міністра.

НФ звинуватив Льовочкіна і Фірташа в інформаційній атаці на Авакова
Фото: novaya.com.ua

"Народний фронт" вважає, що проти міністра внутрішніх справ Арсена Авакова розпочато інформаційну кампанію, за якою стоять Дмитро Фірташ і Сергій Льовочкін. Про це заявив перший заступник голови фракції НФ Андрій Тетерук, повідомляє прес-служба партія.

"Ми бачимо, що цілеспрямовано ведеться атака на МВС в особі його голови Арсена Авакова за те, що почалося розслідування схем, які належали Дмитру Фірташу, Сергію Льовочкіну і компанії. Саме тому почався інформаційний супровід - ми бачимо ці спроби нівелювати роботу міністерства", - сказав Тетерук.

Зі свого боку нардеп Тетяна Чорновол заявила, що вважає Авакова найкращим міністром у нинішньому уряді. "Коли після Майдану саме перед МВС стояли найбільші виклики - Аваков упорався. Я здивована великою кількістю роботи проти цієї особи, здивована механізмами роботи та системністю цієї роботи. МВС - це не особистості, МВС - це державний інструмент, який повинен відповідно працювати. І Аваков зумів консолідувати його силу в єдиний кулак, який захищає державу", - додала вона.

Нардеп Антон Геращенко від себе зазначив, що Україна тільки втратить, якщо Аваков піде з посади міністра МВС. Він зазначив, що після того, як Аваков подав пакет законопроектів про реформування відомства, будь-які заклики до його відставки є торпедуванням цієї реформи.

Нагадаємо, що депутати з Антикорупційного комітету Ради на чолі з Єгором Соболєвим підготували проект постанови про відставку Авакова.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram